Wit met rode stippen!
Door: Lisanka
Blijf op de hoogte en volg Lisanka
15 November 2008 | Nederland, Amsterdam
Verder smeer ik me ook een ongeluk met zonnebrand! Ik gebruik hier factor 50 (!) (speciaal voor kids) en nog word ik bruin, moet je nagaan hoe sterk de zon hier is. Al schijnt op dit moment de zon niet (weet je hoe fijn: dan is het niet zo heet, haha) en heeft het vannacht flink geregend. Ik werd ineens wakker van druppels op mijn gezicht.
Nog iets: je bent altijd vies, zeker omdat je met paarden werkt. Maar de hitte, zweet, stof, zee, zand en zout, plus muggenspray en zonnebrand zorgen ervoor dat je lichaam altijd wel plakt. Nog iets om aan te wennen!
Het blijft een kort berichtje, veel heb ik nog niet meegemaakt in een dag! Alexandra heeft mij vandaag het eiland laten zien, dat stiekem nog best groot is. De oppervlakte is misschien klein (90km2), maar er zijn hier een hoop bergen en ook op de randen staan huizen, daardoor lijkt het groter.
Eens zien of ik een paar foto's bij dit bericht krijg, dan hebben jullie alvast een indruk :D
15 November 2008 - 21:59
Kim:
Hey tjik...
Ooh wat gaaf allemaal....!!! Ben wel jaloers op je hoor. Zit ik hier met een sjaal om, muts op, handschoenen aan achter mijn computer... Zucht wat fijn dat Schotland geisoleerde huizen heeft ;) Haha...
Trouwens azijn werkt goed tegen de jeuk van muggenbijten *hint, hint*
Geniet van je tijd daarow en veel foto's maken he!!!
Knuffels en liefs Kim
(*bibberrrrr....*)
16 November 2008 - 18:05
Tante Marja:
Wat een mooie blauwe lucht en blauw water, echt om jaloers op te worden zulk mooi uitzicht en lekker weer, alleen die muggen ja dan denk ik, ik blijf maar hier. -
17 November 2008 - 07:40
Jeannette:
Hai Meissie!
Leuk om je verhalen te lezen!!! Ik moest ook erg lachen om dat varken! Hahahaha, die mensen die hem gingen controleren zullen wel raar hebben gekeken.
En wat ziet het er mooi uit daar! Ik ben al helemaal jaloers joh *zucht* Zit achter mn bureautje te lezen wat jij meemaakt!
Voor muggen kun je ook vitamine B1 en knoflox nemen. Dat schijnt te werken (ga ik ook proberen als ik naar Nigeria ga, haha!)
Fijne dag!
Kus van mij