Zie de maan schijnt door de bomen... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisanka - WaarBenJij.nu Zie de maan schijnt door de bomen... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisanka - WaarBenJij.nu

Zie de maan schijnt door de bomen...

Door: Lisanka

Blijf op de hoogte en volg Lisanka

17 November 2008 | Nederland, Amsterdam

Zondag had ik nog een dagje vrij, maar aangezien ik nog niet precies weet wat ik hier allemaal kan doen en ik nog weinig mensen ken, ben ik gewoon naar Seaside Nature Park gegaan (dat is de locatie waar de paarden staan en de ritten beginnen, mijn werkplek dus). Daar waren genoeg mensen om mij mee te vermaken, inclusief de kinderen van Alexandra (Amara (4) en Valerie (2)).

's Avonds ben ik hier bek af, vanwege de hitte waar ik nog erg aan moet wennen, dus een erg actief uitgaansleven zit er nog niet in. Dat gaat vast nog wel komen ;)

Vandaag heb ik op kantoor gewerkt, want naast mijn taken als trailguide, mag ik hier ook helpen op kantoor. Ik heb aangeboden een website voor SNP (Seaside Nature Park) te bouwen, gezien ze er nog geen hebben. Dit is een hele klus. Ze zien mij als computerexpert, wat ik erg hilarisch vind, want bij mijn buffy vriendjes ben ik bijna de grootste leek :P

Ik vind het trouwens heel leuk dat jullie allemaal op mijn blog reageren! :D Grappig om te lezen dat mensen jaloers zijn! Ik vind het namelijk erg moeilijk hier, vanwege de andere cultuur, klimaat en manier van leven. Zeker de hitte valt me zwaar (ik zweet constant en ben 's avonds snel moe), dus het is hier niet allemaal koek en ei ;) Ik ga wel vet trots op mezelf zijn als dit avontuur voorbij is!

Verder heb ik nog een paar foto's voor jullie, van mijn kamer en het uitzicht als ik de deur open doe.

Oh, en doe Sinterklaas de groeten! Stuur hem maar met zijn boot hier heen ;)

• 17 November 2008 - 21:01

Kim:

oooooh *koopt ticket* Ik kom je wel koelte toewaaien :D

Als ik het geld, de tijd en de mogelijkheid had was ik zo bij je! Het ziet er erg gaaf uit!

• 17 November 2008 - 21:02

Godelieve:

Wauw, ik vind het echt superstoer wat je allemaal aan het doen bent en nog gaat doen. Geniet er maar lekker van!

Ik wil die oude Snoepert met zijn knechten wel ruilen voor een beetje van die heerlijke zon daar ;)

Have fun!

Liefs, Godelieve (s.com)

• 17 November 2008 - 22:42

Breyten:

pffff...kom jij maar heen en weer met de boot :P

Klinkt allemaal goed joh, en die kamer is lang niet slecht ;)

Tot later!

• 18 November 2008 - 07:49

Jeannette:

Lekker joh, in de warmte!
    Je kamer valt nog best mee joh, het is groter dan ik had verwacht!!! Hahahaha (en groter als bij Boukje :D)
    En zo te horen heb je ook nog genoeg te doen, prima toch! Als je kan helpen met de website :)
    Veel plezier daar!
    (k)

• 18 November 2008 - 09:02

Krista:

Hallo Lisanka!
    Hier even een berichtje uit een koud, winderig en nat Delfgauw.
    Het ziet er bij jou daar helemaal nog niet zo slecht uit. Geniet van de tijd dat je daar bent en heel veel (werk)plezier! Groetjes

• 18 November 2008 - 16:10

Tante Marja:

Tja nou weet ik niet of het wel zo leuk is als het er zo heeeeeel erg warm is.
    Dat je een website voor ze gaat maken is wel heel knap hoor, ik heb soms al moeite met hyves kun je nagaan.

Tot je volgende berichtje maar, doei

• 18 November 2008 - 18:24

Esther (ex Buta):

Hey Lisank, ziet er leuk uit. Niet te veel aan thuis denken en hoe trots je zal zijn als je klaar bent maar genieten joh! Als snap ik dat het soms moeilijk is.
    Nog een tip tegen de muggen, je moet je klamboe instoppen onder je matras! Ook als je er niet slaapt. En als je dan in bed stapt ff los en dan als je er in ligt weer vast. Dat is ff wennen en klooien als je midden in de nacht met je (slaap)dronken kop moet pissen maar scheelt een boel. Verder werkt muggen spul met DEET als enige echt goed. controleer dus ff op bestanddelen en kies voor degene met het hoogste % deet.
    xxx

• 18 November 2008 - 21:50

Sophia:

Hoi Lisanka,
    Je kent mij niet, maar ik heb op dit moment contact met Alexandra over een stage in februari. Ik ben is op internet gaan kijken en kwam zo hier terecht. Erg leuk om je verhalen te lezen. Wat voor opleiding doe je, dat je nu hier stage loopt? Het lijkt me leuk om contact met je te houden. Mijn emailadres is soof-h@live.nl. Als alles doorgaat, zal ik van februari tot en met juni stage komen lopen. Ik hoop wat van je te horen. Groetjes Sophia

• 20 November 2008 - 20:43

Calyx:

Vanuit een stormachtig en koud Nederland lieve groetjes! Ik doe die sint dan de groetjes van je.
    * Gevuld speculaas en pepernoten gooit *

Geniet van je tijd, ondanks de moeilijke momenten. Maak jezelf trots :).

• 21 November 2008 - 15:24

Mara.wensveen@hetnet:

Tip voor you Lisanka,

Ik ben ook niet zo'n warmte liefhebber maar na 2 weken heeft mijn lichaam zich aangepast. Dus ik zou zeggen nog 2 weken ff doorzetten en dan is genieten !!!

Groetjes Margreet